Advertorial


Bedrijvenpark Stichtsekant, logistieke hotspot van Almere

De stijging van de regio Almere-Lelystad-Zeewolde van de 4e naar de 3e plek op de ranglijst van logistieke hotspots geeft aan dat de onderlinge samenwerking tussen deze gemeenten haar vruchten afwerpt.

Lees verder 


Almere is vanwege de centrale ligging en goede bereikbaarheid uitermate geschikt voor de (inter)nationale afzetmarkt. Bovendien beschikt Almere over een talentvolle en goed opgeleide beroepsbevolking. In Almere concentreren de nieuwe logistieke ontwikkelingen zich vooral aan de oostzijde van Almere op bedrijvenpark Stichtsekant.  

 

Bedrijvenpark Stichtsekant

Stichtsekant is zeer goed bereikbaar en biedt veel ruimte voor logistieke en moderne groothandelsbedrijven. Het bedrijvenpark ligt direct aan de A27 en is mede daardoor, ook voor XXL warehousing, een uitstekende vestigingsplaats voor logistieke bedrijven.   Zowel het openbaar gebied als de bedrijfspanden voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Toch zijn de grondprijzen aantrekkelijk en door middel van flexibele verkaveling van het terrein wordt vraaggericht ingespeeld op de wensen van bedrijven.   Op Stichtsekant zijn onder meer gevestigd PostNL, Royal Aware Food Group en BBL Logistics.

Foto bij quote - 6:4 verhouding
Logistieke hotspot van Almere_470

Totaal oppervlakte van 120ha

Bedrijvenpark Stichtsekant wordt in 3 fasen ontwikkeld. De eerste fase, met een oppervlakte van 39ha, is bijna in zijn geheel uitgegeven. De tweede fase, met een oppervlakte van 40ha, is volop in uitgifte en dit jaar starten Lidl, Dimensio Verpakkingen en Flamco (onderdeel van Aalberts N.V.) met de bouw van hun bedrijfspanden. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen is Almere gestart met de voorbereidingen voor de uitgifte van de derde fase met een oppervlakte van circa 40ha.

Meer informatie

Op de website vindt u onder meer een overzicht van de beschikbare kavels.

 

www.bedrijventerreinenalmere.nl/stichtsekant


Coronahelm

Logistieke hotspot van Almere

8/14
Loading ...